11.18.2016

Trupa Happy Dance a dominat EveryBody Dance With Us – Ploieşti 2016.(foto si video)

În perioada 15 – 16 noiembrie 2016, la Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti a avut Loc cea de a 11 a ediţie a Concursul Național de Dans „Everybody Dance with Us”, concursul fiind o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor studenţești de dans. Anul acesta au concurat trupele: „Jump În” şi „X-Tazy” (Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca), „Airlines”, „Happy Dance”, „Urban Army” (Casa de Cultură a Studenților Ploiești), „M & M (Casa de Cultură a Studenților Sibiu) și „Spektar” (Kraljevo, Serbia). Au fost în competiţie genuri de dans precum: clasic, modern, contemporan, caracter/etno stilizat, show-dance/fantezie coregrafică, jazz-dance/music-hall, dans sportiv, street dance, dans comic şi open. Sub îndrumarea coregrafei Zizik (Alexandra Negulescu), trupa Happy Dance a reuşit să câştige cele mai multe premii ale concursului Everybody Dance With, acestea sunt: - 
Cea mai bună dansatoare – Luminiţa Miricioiu 
*Premiul pentru Popularitate 
*Premiul pentru Expresivitate 
*Premiul pentru Cea Mai Bună Dansatoare 
*Locul I - Etno Stilizat 
*Locul I - Dans Sportiv 
*Locul II- Show Dance/Fantezie Coregrafică
 *Locul II- Modern.
 De altfel trupei Happy Dance i-a fost înmânat şi Marele Trofeu EveryBody Dance With Us, acesta fiind câştigat de trupele de la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti. 
„A fost o experienţă minunată. 
Mă bucur că am avut ocazia de a participa la acest concurs. Am cunoscut oameni talentaţi şi minunaţi şi sper din suflet să mai particip la asemenea concursuri. Am muncit mult şi rezultatele noastre au fost pe măsură „a declarat pentru Info Ploieşti City, Cristina Dinu (dansatoare trupa Happy Dance).

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *