1.15.2017

Elena Molodoveanu. Muzica populară, pasiunea sa.




Elena Moldoveanu este absolventa a Facultăţii de Drept Bucuresti   şi momentan este Director Executiv la o firmă din Campina.
Elena Moldoveanu a absolvit Şcoala de Artă Populară Ploieşti, secţia canto, iar primul contact cu muzica l-a avut în copilărie.
A scos un volum de cântece populare, anul trecut Elena a înregistrat la Craiova un volum cu dirijorul Nicu Creţu şi duet cu îndrăgită cântăreaţă din Prahova, Petruta Sima.
Despre familia sa, Elena Moldoveanu a declarat pentru Info Ploieşti City:
„Am o familie frumoasă, un soţ care mă sprijină în toate proiectele profesionale, 3 copiii, băiatul cel mare este în anul 1 la Facultatea de Psihologie din Braşov.”
Artistă de muzică populară a participat la diferite evenimente muzicale în cursul anului 2016, festivaluri la invitaţia domnului impresar Silviu Lepădat.
Are apariţii tv, la posturi locale şi de profil, iar pentru anul 2017  şi-a propus să înregistrez „multe piese de muzică folclorică şi cu ajutorul lui Dumnezeu „şi să scoată încă un album în colaborare cu matusa acesteia, Petruta Sima, cu ajutorul căreia a avut plăcerea să poată, să-şi exprime pasiunea pentru muzică tradiţional românească.
„Majoritatea pieselor de folclor pe care le cânt şi apar pe ultimul volum sunt compuse de mine împreună cu mătuşa mea, Petruta Sima.” a mai spus Elena Moldoveanu.
P.S.Pe Elena Moldoveanu am avut-o invitată la GALĂ ANIVERSARĂ –INFO PLOIEŞTI CITY-6 ANI (16-18 decembrie 2016).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *