1.11.2017

Latin Love, facem oameni fericiţi prin dans din 2013.


Dansul este cea mai frumoasă activitate pe care o putem face la început de an şi cea care ne poate ajuta să ne relaxăm după o zi dificilă la servici.
Dacă îţi doreşti să îţi faci prieteni noi, să faci un pic de mişcare sau pur şi simplu să faci o schimbare plăcută în viaţa ta, ai venit în cel mai bun loc!

Cu un stil unic de predare, îmbinând tehnica şi distracţia, şcoala de dans Latin Love are două sucursale, în Ploieşti şi în Cairo, Egipt.
Stilurile de dans pe care le practică sunt: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Cha cha, Reggaeton şi Rueda de Casino!
Totul a început în 2013 când la cererea prietenilor, Mihai Banu alături de Cristina Mateescu au deschis porţile şcolii de dans Latin Love. Într-un timp foarte scurt, mai exact un an de zile, au dezvoltat această şcoală şi deja s-au orientat la Cairo, Egipt, unde în august 2014 au deschis prima sucursală internaţională Latin Love.

Plăcerea de a învăţa oamenii să danseze a continuat în Cairo alături de Cristina Banu, soţia lui Mihai Banu, şi de o echipă foarte frumoasă de instructori printre care amintim pe: Ahmed Hatem, Hussein Hatem, Rana Ahmed, Hussein Abdelbaky, Hadia Mohamed şi Han Salvedia.

Nu a durat mult până când cei doi, Mihai şi Cristina, au fost observaţi de cei din Asia, pentru stilul lor distractiv şi original în dans şi în stilul de a preda aşa că în iarna anului 2015 au fost invitaţi să predea la un festival internaţional de dans din Singapore unde au avut plăcerea şi onoarea să înveţe şi să lucreze cu campioni internaţionali precum: Oliver Pineda şi Luda Wilson Kroitor, de 8 ori campioni mondiali la Salsa On2 şi Ataca şi La Alemana, poate cel mai celebru cuplu de bachata de pe glob.


În Singapore s-au deschis relaţiile de prietenie şi colaborare cu multe ţări asiatice, drept urmare în vara anului 2016, Mihai şi Cristina Banu au fost invitaţi speciali la un festival de dans din Malaezia, în insula Langkawi, unde au predat stilul de dans pentru care sunt din ce în ce mai cunoscuţi în lumea dansului, şi anume Bachata.
Cei doi au revenit în România, alături de familie unde aşteaptă venirea primului lor copil, un îngeraş pe numele de Sophie Andreea.
În acelaşi timp au deschis un proiect nou în care oferă sprijin oamenilor în domeniul dansului, fitness-ului şi a nutriţiei, urmând ca pe data de 16 ianuarie să deschidă prima grupă de începători pentru Salsa şi Bachata unde participanţii vor avea ocazia să înveţe din experienţa celor doi acumulate de pe 3 continente!
Scopul lor este să îi facă pe oameni fericiţi şi sănătoşi! Şi tu poţi să fii alături de ei! 
 Pentru alte detalii aceesati pagina : https://www.facebook.com/LatinLoveDanceSchool/?fref=ts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *