1.12.2017

Tricolorul LMV Ploieşti va juca doua amicale,la revenirea din cantonament .

La doar o zi după revenirea din cantonamentul centralizat efectuat la Cheile Grădiştei, Tricolorul LMV Ploieşti îşi va testa nivelul de pregătire, urmând să joace, vineri, 13 ianuarie, un prim meci amical.
Echipa antrenată de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu se va confrunta chiar cu lidera clasamentului la zi, Steaua Bucureşti, meciul fiind programat de la ora 17:00, în sala Complexului Sportiv „Tel George Junior” din zona „Podul Înalt” din Ploieşti.
În campionat, Tricolorul LMV a pierdut pe terenul trupei bucureştene, dar cele două echipe s-au mai întâlnit, în acest sezon, şi înainte de startul competiţiei, la Ploieşti, atunci ploieştenii având câştig de cauză.
Tricolorul LMV îşi va continua, apoi, seria meciurilor test, cu o partidă în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Bucureşti, sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 16:00.
În campionat, cele două echipe s-au întâlnit în finalul turului Fazei I, bucureştenii având câştig de cauză, pe teren propriu, impunându-se la tiebreak. De asemenea, Tricolorul LMV şi CSM Bucureşti s-au mai confruntat şi înainte de startul campionatului, la un turneu amical organizat la Ploieşti, elevii antrenorilor Stancu şi Marinescu adjudecându-şi atunci victoria.
Divizia A1 la volei masculin este programată să reînceapă de la finalul săptămânii viitoare, Tricolorul LMV urmând să aibă parte de trei meciuri în numai şapte zile: cu Ştiinţa Bacău (etapa a III-a, retur Faza I, în deplasare, 21 ianuarie), VCM LPS Piatra Neamţ (restanţă din etapa a II-a, retur Faza I, pe teren propriu, 25 ianuarie), Ştiinţa Explorări Baia Mare (etapa a IV-a, retur Faza I, pe teren propriu, 28 ianuarie).
sursa:TricolorulLMVPloiesti 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *