3.27.2024

BREAZA DEVINE CAPITALA MUZICII FOLK în perioada 27-29 martie!



Festivalul de Folk „Om bun” a ajuns la cea de-a patra ediție desfășurată la Breaza! 

Primăria Orașului Breaza, Centrul Cultural „Ion Manolescu”, în parteneriat cu Asociația Culturală „Tatiana Stepa”, organizează, în perioada 27-29 martie 2024, cea de-a patra ediție a Festivalului de Folk „Om Bun”.

Spectacolul în memoria lui Victor Socaciu va avea loc, ca și precedentele ediții organizate la Breaza, în Sala Amfiteatru a Primăriei Orașului Breaza și va strânge o serie de artiști de excepție, cum ar fi: DUCU BERTZI, EMERIC IMRE, CĂTĂLIN STEPA, ADRIAN BEZNA, TITUȘ CONSTANTIN, VASILE ȘEICARU, MIRCEA VINTILĂ, SORINA BLOJ ȘI DAVID GABRIEL, FLORIN SĂSĂRMAN, ANGELA MARIEȘIU, LAURENȚIU CAZAN, CRISTIAN BUICĂ, MAJOY GYOZO, VALI PETCU, NIKI PUCHIANU.

Costul unui bilet este de 35 de lei, abonamentul pentru cele 3 zile de festival fiind 80 lei.

Biletele încă se pot achiziționa de la Centrul Cultural "Ion Manolescu" și de la sediul Primăriei Orașului Breaza.

Încă de la prima ediție desfășurată la Breaza, Festivalul de Folk “Om Bun” a fost primit cu multă deschidere de către public, strângând sute de oameni din toată țara, iar Primăria Orașului Breaza își dorește să ducă mai departe această poveste începută în anul 2021 alături de îndrăgitul artist Victor Socaciu.

“Am făcut o promisiune în anul 2021, odată cu organizarea primei ediții a festivalului la Breaza, afirmând că voi face tot posibilul ca Festivalul „Om Bun” să devină tradiție la Breaza și iată, așa s-a întâmplat!

Am spus-o și atunci și aș vrea să reiterez faptul că organizarea acestui eveniment la Breaza reprezintă un mare câștig pentru viața culturală a orașului, pentru întreaga comunitate brezeană!”, a declarat Bogdan Novac, Primarul Orașului Breaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *