5.09.2024

Infracțiuni la regimul rutier în județul Prahova.8 mai 2024

 

Miercuri, 8 mai a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră au oprit, pentru control, la intersecția străzilor Toporașilor cu Platou Izvor, o autoutilitară condusă de un bărbat.

S-a stabilit faptul că șoferul are vârsta de 57 de ani, fiind domiciliat în județul Vrancea.

La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot miercuri, 8 mai a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în localitate, pe Drumul Național 1 au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Târgoviște.

În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Sursă:IJP Prahova

Foto ilustrativ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *