Pagini

5.01.2024

Jandarmii Grupării de Mobile Ploiești, alături de cetățeni pentru o minivacanță în siguranță

 

În perioada Sărbătorilor pascale, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab“ Ploiești, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice la o serie de manifestări cu public numeros, religioase, dar și sportive ce vor avea loc în zona de responsabilitate. În Noaptea de Paște, vom fi alături de cetățenii care vor participa la slujba de Înviere, la mănăstirile Ghighiu și Turnu și biserica din Corlătești, județul Prahova, la mănăstirile Țigănești, Căldărușani și Snagov din județul Ilfov, la Arhiepiscopia Buzău, la lăcășuri de cult de pe raza județului Dâmbovița, după cum urmează: mănăstirile Bîldana, Dealu, Viforâta, Stejari și biserica Buna Vestire din Mavrodin, dar și în județul Giurgiu, pe raza localităților Bolintin Vale și Mihăilești.
Pe data de 5 mai, în prima zi de Paște, este programat și meciul dintre echipele de fotbal Petrolul Ploiești și Oțelul Galați, la care vom asigura măsurile de ordine publică. Partida se va disputa pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești și va începe la ora 15.30. Spectatorii vor avea acces în tribune începând cu ora 13.30, pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide toată arena. Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat la nevoie în zona adiacentă arenei sportive. Ca de obicei, vă sfătuim să respectați cadrul legal privind desfășurarea competițiilor sportive, să cooperați cu forțele de ordine și să vă bucurați de spectacolul fotbalistic, în condiții de siguranță și fairplay!
Acțiunile jandarmilor Grupării Mobile Ploiești, din toată această perioadă, vor avea un caracter preponderent preventiv și vor viza asigurarea unui climat civilizat, necesar desfăşurării evenimentelor organizate la nivelul localităților.Dacă sunteți în pericol sau sunteți martorii unui eveniment nedorit, nu ezitați să apelați la forțele de ordine din apropierea dumneavoastră, să sunați la dispeceratul unității, la numărul de telefon 0244.434.594, iar în cazul unor urgențe să apelați numărul unic 112.
Colectivul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab“ Ploiești vă urează să aveți parte de zile frumoase alături de cei dragi. Un „Paște Fericit”!
Comunicat:Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab“ Ploiești 
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu