5.09.2024

Sancțiuni aplicate de polițiștii locali din Ploiești, în primele patru luni ale anului în curs, pentru fapte de cerșetorie

 

Principalele intersecții de pe raza municipiului, respectiv zona Mc Donald's Nord, sensul giratoriu – Catedrala ”Sf. Ioan Botezătorul”, sensul giratoriu Caraiman, intersecția Kaufland Vest, str. Gh. Lazăr, str. Dr. Dumitru Bagdasar, zona Halelor Centrale, precum și zonele lăcașurilor de cult, cunoscute ca fiind frecventate de persoane care apelează la mila publicului, sunt în atenția polițiștilor locali, în scopul prevenirii, combaterii și sancționării faptelor de cerșetorie.
Astfel, în primele patru luni ale anului în curs, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 (republicată) privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost întocmite 342 procese-verbale de constatare a contravenției, în cuantum total de 48.840 lei, pentru apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, precum și determinarea unei persoane la săvârșirea unor astfel de fapte.
Poliția Locală Ploiești este permanent la dispoziția cetățenilor și le recomandă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, pe adresa de e-mail office@polocploiesti.ro sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.
Comunicat:Poliția Locală Ploiești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *