5.09.2024

Scandal la Boldești Scăieni.Trei indivizi au fost reținuți după ce s-au îmbătat și s-au luat la ceartă cu polițiștii

 

La data de 6 mai a,c., în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din oraș se tulbură liniștea locuitorilor prin difuzarea de muzică la un nivel ridicat. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că la un imobil de pe strada în cauză era în desfășurare o petrecere privată, polițiștii fiind întâmpinați de 3 bărbați aflați în stare de ebrietate, care manifestau un comportament agresiv verbal la adresa acestora.

Având în vedere că cei trei bărbați adresau amenințări polițiștilor, aceștia din urmă le-au solicitat să înceteze activitățile de tulburare a ordinii și liniștii publice, moment în care au devenit și mai agresivi, ieșind pe stradă și ceilalți participanți la petrecere.

Ulterior, unul dintre bărbați ar fi încercat să lovească un polițist cu pumnul în zona feței, fără a reuși.

La scurt timp, a fost restabilită ordinea și liniștea publică, cei trei bărbați de 38, 41 și 45 de ani din oraș, respectiv din municipiul Ploiești fiind conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bănuiți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind propusă măsura arestării preventive, instanța de judecată dispunând punerea în libertate a acestora. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar de unitatea de parchet competență sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Sursă:IJP Prahova

Foto ilustrativ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *