7.15.2024

PRAHOVA.Conducători auto scoși din trafic după ce au comis infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră, în oraș, au oprit, pentru control, pe Drumul Național 1A, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Ploiești. 
Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, la data de 13 iulie a.c, în jurul orei 09.30,  un autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din comuna Măgureni.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu, la data de 14 iulie a.c, în jurul orei 00.30, cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.
Din primele cercetări la fața locului polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o strada din comuna Brazi, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil, rezultând doar pagube materiale. 
În urma verificărilor în bazele de date polițiștii au constatat faptul că tănara nu figurează ca fiind posesoare a unui permis de conducere.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 14 iulie a.c, în jurul orei 02.30,  un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din Cluj.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Duminică seara, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești, în timp ce desfășurau activități de verificare și control al traficului rutier în municipiul Ploiești au oprit, pentru control, pe strada Ștrandului, un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din comuna Albești Paleologu. 
La solicitarea documentelor personale ale femeii, s-a constatat faptul că aceasta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.
 Duminică, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe DJ101R, din comuna Cornu, a avut loc un accident rutier. 
Deplasați la fața locului, din primele verificări, a reieșit faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu alt un autoturism staționat în afara părții carosabile.
În urma accidentului rutier au rezultat numai pagube materiale. 
În urma testării femeii cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
IJP PRAHOVA
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *