7.20.2024

Scandal la Mizil, mai mulți indivizi au intrat în casa unui localnic și l-au agresat

Vineri seară, în orașul  Mizil, a avut loc un scandal.
Mai mulți indivizi au intrat  în casa unui localnic și l-au agresat.
”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că ar fi fost amenințat prin telefon de o persoană pe care o cunoaște. 
Din verificări a reieșit faptul că ulterior amenințării telefonice, la domiciliul apelantului și-au făcut apariția mai multe persoane, 6 dintre acestea pătrunzând, fără drept, în curtea apelantului, pentru a-l agresa.
Ulterior, persoanele în cauză ar fi pătruns în locuința apelantului, spărgând geamul ușii de acces, agresându-l fizic. 
Având în vedere aceste aspecte, doi polițiști au efectuat 4 focuri de armă, în plan vertical, reușind să oprească acțiunea agresivă asupra apelantului, ulterior bănuiții părăsind curtea imobilului. 
Aceștia au rămas pe stradă, unde ar fi continuat să tulbure ordinea și liniștea publică, adresând amenințări cu acte de violență. 
La fața locului au fost solicitate și au intervenit efective suplimentare, printre care și o grupă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale, grupul de persoane părăsind zona. 
Au fost întocmite patru Formulare de Evaluare a riscului, având în vedere relația de rudenie a persoanelor implicate, în cazul a trei dintre acestea rezultând că există risc iminent, însă persoana vătămată a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu. 
6 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii. 
În baza probatoriului administrat, față de cei 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 53 de ani, toți din orașul Mizil, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.„-IJP PRAHOVA
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *