12.03.2014

O victorie pentru ... un final linistit.Csu Asesoft Ploieşti - Banvit Bandirma .



Csu Asesoft Ploieşti - Banvit Bandirma . O victorie pentru a mai spera la calificare .

Csu Asesoft Ploieşti nu a mai câştigat în Europa de 3 etape din , dar în continuare are sansemari la calificarea în TOP 32 .
În seară această campionii vor întâlni echipa turcă Banvit, formaţie care deja şi-a asigurat calificarea în 16-zecimile EuroCup .
Campionii României nu îşi mai permit alţi paşi greşiţi , neasteptand rezultatele din ultimele două etape.
Jucând cu Banvit şi Partizan acasă şi un meci în deplasare, la Ierusalim, săptămâna viitoare – unde ar putea câştigă sau o înfrângere la cel mult 8 puncte, elevii lui Arnautovic trebuie să câştige diseară pentru a mai avea şanse la calificare . „Fiecare meci în parte este important atât pentru noi, cât şi pentru fanii noştri. Vom face tot posibilul să obţinem această victorie care ne va aduce mai aproape de calificare. Banvit este una dintre cele mai puternice echipe din EuroCup, astfel încât trebuie să fim atenţi şi concentraţi pe toată durata partidei. Turcii au acumulat o mare experienţă la acest nivel şi, cu siguranţă, vor încerca să câştige grupa pentru a beneficia de un program ceva mai uşor în fazele avansate", a declarat Dado Arnautovic,pentru site-ul csuasesoft.ro
Două echipe sunt deja calificate, altele două lupta pentru locurile 3-4
Cu 3 etape rămase de jucat în grupa , Lietuvos Rytas Vilnius şi Banvit Bandirmas-au calificat , în vreme ce pentru locurile 3-4 sunt favorite Krasny Oktyabr Volgograd (Rusia ) şi CSU Asesoft.
Ruşii se pot califică din seară această ,în cazul unei victorii în Lituania , ultimele două partide , cu Partizan Belgrad şi Banvit Bandirma, urmând să stabilească locul în clasamentul final .
CSU Asesoft nu poate obţine calificarea diseară ,chiar dacă va câştigă cu Banvit.
O victorie cu formaţia din Turcia, coroborată cu o victorie a lui Hapoel la Belgrad,ar mari mult şansele campionilor la calificarea (în premieră pentru o echipa românească) , în TOP 32.
Meciul dintre Csu Asesoft Ploieşti - Banvit Bandirma se va dispută în această seară,începând cu ora 19.30 şi va fi în direct la Digi Sport 2.
Hai Asesoft.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *