1.19.2017

Comunicat USP in urma declaratilor lui Valeriu Rachita .



Dupa declaratiile lui Valeriu Răchită, declaratii care au “inflamat spiritele “ Uniunea Suporterilor Petroliști ( USP ) a  remis urmatorul  comunicat de presă :

Comunicat USP
Uniunea Suporterilor Petroliști a luat la cunoștință cu stupoare de declarațiile domnului Valeriu Rachită, care în ultima vreme induce prin intermediul media tot felul de uniri halucinante, fie ale Petrolului cu Astra, fie ale Petrolului cu Petrosport. Este dreptul domniei sale să urmărească orice himere dorește și chiar să le facă publice, însă USP declara ferm că aceste "idei" nu ne reprezintă și nu sunt nici susținute, nici încurajate de suporterii petroliști grupați în USP. Prin astfel de declarații domnia sa riscă să se autoizoleze în turnul de fildeș al ambițiilor personale, nemaiavand nicio legatură cu realitatea existentă în sufletul și mintea găzarilor.
Referitor la declarațiile domniei sale din presă cu privire la întâlnirea avută cu reprezentanți ai USP, declarăm cu fermitate că NU ne-am întâlnit cu domnul Valeriu Rachită pentru a ne plânge de actuala conducere a Petrolului ‘52 și a-i cere dumnealui să preia managementul noului proiect Petrolul. Întâlnirea domniei sale cu doi reprezentanți ai USP a avut un rol pur consultativ, noi manifestându-ne deschiderea de a ne consulta cu privire la idei de reconstrucție a Petrolului cu oricine a însemnat ceva în viața Petrolului în trecut.
Petrolul ‘52 este și rămâne singurul proiect pe care USP îl sprijină, actuala conducere a clubului având sprijinul total și nemijlocit al USP. Situația clubului nu este una ușoară, cu siguranță și datorită lipsei de sprijin financiar și logistic din partea unora care s-au angajat cândva (din păcate numai prin declarații de presă care s-au dovedit în cele din urmă fără acoperire) că vor pune umărul la renașterea fenomenului petrolist după dezastrul din vara trecută. USP își menține nealterată încrederea totală în conducerea clubului, pe care continuă să o susțină necondiționat în dificila muncă de reconstrucție. Orice observații, comentarii sau idei în legatură cu Petrolul s-au discutat de către USP și vor continua să se discute în mod deschis cu cei aflați la conducerea echipei de fotbal, nu în presă și în niciun caz cu terți care nu au nicio legatură cu echipa.
USP nu este și nu va fi masa de manevră sau capitalul de imagine al cercurilor obscure de interese care roiesc în jurul Petrolului, indiferent dacă provin din mediul politic sau sportiv. Singurul interes al USP este și va rămane creșterea sănătoasă, verticală și corectă a Petrolului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *