1.28.2017

EXCLUSIV.FLORIN MORARU “SENSEI KID”. ( CS Dinamo Victoria Ploieşti ) face înconjurul lumii pe motor.




 În urmă cu un an pe blog am anunţat că luptătorul MMA, sportivul Florin Moraru “Sensei Kid “a plecat împreună cu iubita sa, într-o călătorie în jurul lumii... pe motor.
Detalii aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/2016/01/luptatorul-mma-florin-moraru-strabate-5.html
Deşi este plecat de mult,” Sensei Kid “a acordat un interviu (în exclusivitate) pentru Info Ploieşti City.

INFO PLOIEŞTI CITY: Când ai început expediţia şi cum a fost până acum?

FLORIN MORARU “SENSEI KID”

Pe 23 Mai 2016 am pornit în aventura vieţii noastre. Bănuiam că va fi greu, sperăm că va fi frumos dar niciodată nu ne-am aşteptat la ce a urmat. Plecarea şi călătoria prin Europa a fost mai mult sau mai puţin palpitantă.
 Ploi grele ne-au bătut ziua şi noaptea, câteodată şi câte o furtună pe malul oceanului atunci când puneam cortul prin colţuri uitate de lume. A urmat Rusia, imensă şi sălbatică. O ţară care pentru mulţi inspiră teamă şi frică, pe noi ne-a făcut să ne simţim liberi. Am fost foarte bine primiţi de toţi ruşii, şi chiar ajutaţi de celebrul club moto NightWolves cunoscut pentru violenţă lor.
Am descoperit că lumea nu este ceea ce am citit şi învăţat în şcoală. Ţările nu sunt aşa periculoase pe cum se spune. Chiar şi Mexicul sau Honduras care sunt teoretic pline de traficanţi şi criminali, şi-au deschis larg porţile pentru noi şi ne-au primit foarte ospitalier. Acum ne pregătim să trecem din Ecuador în Peru. America de Sud este un tărâm aparte. Puţini au curajul şi ocazia să îl traverseze. Dar să bei o cafea columbiană pe malul oceanului sau un espresso ecuatorial în vârful munţilor chiar pe linia ecuatorului... te face să te gândeşti cât de norocos eşti că ai ocazia să vezi lucrurile astea.

CONTINUAREA INTERVIULUI SI GALERIE FOTO  AICI : 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *