1.17.2017

Lupii galbeni s-au reunit.(foto si video )





Marţi 17 ianuarie a.c .  în prezenţa a 300 de spectatori, a avut loc pe stadionul ‘ Ilie Oana “reunirea echipei AŞ Petrolul 52 Ploieşti.

La reunirea lupilor “au fost prezenţi 30 de jucători, aceştia fiind aplaudaţi la scena deschisă de suporteri, fanii “găzarilor “şi-au întâmpinat favoriţii cu un adevărat show pirotehnic, demn de Champions League.

 A fost un antrenament scurt, “galben – albaştrii “intrând în sala de forță, urmând că zilele viitoare să se antreneze tot afară, pe terenurile de la Valea Călugărească şi Chițorani.

Vor rămâne toţi 30?

În perioada viitoare antrenorul “lupilor “va testa jucătorii, Tavi Grigore va hotărî lotul cu care va juca in returul de campionat .

Lotul în mare parte va rămâne acelaşi din tur, plus cele 3 noi veniţi: George Ghiță, Nini Popescu și Alexandru Radu.

Însă primi doi, au amenzi de la FRF, George Ghiţă de plătit 15.000 lei, iar Nini Popescu 10.000 lei. În cazul neachitării sumei, cei doi nu vor putea juca la Petrolul.



Lotul prezent la reunire este următorul:

Vladimir Butufei, Răzvan Catană, Daniel Chiriţă, Claudiu Chiş, Alexandru Crăciun, Ilie Dumitrescu, Dragoş Gheorghe, George Ghiţă, Michel Jipa, Nini Popescu, Tiberiu Niţescu, Alberto Olaru, Georgian Păun, Ionuţ Marinică, Jean Prunescu, Alexandru Radu, Claudiu Tudor, Valentin Ursu, Adrian Vintilă, Cătălin Niţache, Mihai Anton, Valentin Ţicu, Iancu, Daniel Panait, Alexandru Oae, Narcis Ţânţaru, Anica, Vanghele, Negoiţă, Popescu.

În timp ce elevii săi erau la antrenament, Tăvi Grigore a avut o declaraţie de presă:

“Sperăm, în continuare, să devenim ce ne-am propus, un club puternic, sănătos, susținut de suporteri! Atribuirea mărcii și a siglei sunt obiective esențiale pentru noi, doar ele atribuind legitimitate și având girul continuității. Vom accepta formula care să confere echipei un cadru de normalitate, o formulă în care Primăria, Consiliul Local, să aibe anumite certitudini iar noi, alături de ei, să fim într-o colaborare strânsă și decentă! Foarte important este că din punct de vedere financiar suntem ok, la acest moment! Referitor la programul imediat, ne vom pregăti, zilnic, pe terenuri din județ, cu iarbă sau sintetice, poate chiar și pe arena municipalității din Parcul Vest! Dacă nu vom fi ajutați să o deszăpezim, o să mergem noi să o facem. Da, noi și suporterii! Iar meciuri de pregătire... vor fi cele anunțate dar decalate cu o săptămână, partidele din Cupa României programate în ultima decadă a lunii februarie fiind motivul decalării cu câteva zile a partidelor cu caracter de verificare! Nu avem, deocamdată, resursele necesare efectuării unui cantonament dar facem eforturi în acest sens. Primul meci amical va fi la Berceni, cu echipă locală, Tineretul iar primul joc oficial, pe 25 sau 26 februarie atunci când Petrolul va juca în deplasare, cu Rapid Mizil (locul 4 în Superliga B Prahova. Debutul în campionatul Ligii A Prahova este programat pe 4 martie”.













foto si video : Tazzy Photo's


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *