6.13.2021

Sterling a adus victoria Angliei. Anglia-Croatia 1-0, in primul meci al grupei C

 

Anglia a câștigat primul meci de la EURO 2020, în fața Croației, scor 1-0. Sterling a decis meciul cu reușita sa din repriza secundă.

Englezii au avut primele ocazii ale partidei prin Foden și Phillips. Primul a lovit bara, iar șutul jucătorului de la Leeds a fost respins de portarul croat.

Perisic a replicat după câteva minute, cu un șut peste poartă, iar Trippier a bifat ultima ocazie a primei părți, din lovitură liberă.

După pauză, Modric l-a pus la încercat pe Pickford cu un șut pe jos, dar cei care au deschis scorul au fost britanicii. Phillips a creat o fază superbă, a trimis în careu pentru Sterling, iar acesta a reluat din prima direct în plasa porții adverse.

Kane a avut ocazia de 2-0, dar a tras peste poartă din poziție ideală. S-a terminat 1-0, iar englezii au făcut primul pas spre calificarea în fazele eliminatorii.

În următorul meci din grupe, echipa lui Southgate va juca, tot pe Wembley, în compania Scoției, iar Croația își va măsura forțele cu Cehia la Glasgow.

Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/euro-2020/euro-2020-anglia-croatia-1-0-sterling-a-decis-primul-meci-al-britanicilor-de-la-turneul-final-1140385

Foto:Getty Images

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *