10.30.2023

Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, organizează cea de-a V-a ediţie a Festivalul Național de Muzică pentru Tineri „PLOIEȘTI MUSIC FESTIVAL”

 


 Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse,  organizează cea de-a V-a ediţie a Festivalul Național de Muzică pentru Tineri „PLOIEȘTI MUSIC FESTIVAL”, un eveniment muzical de excepție ce va avea loc în perioada 3 – 4 noiembrie 2023, în sala de spectacole a C.C.S. Ploiești. 
Partenerii evenimentului sunt: Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, Ploiești - Capitala Tineretului din România, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Ares’El.
  Cei mai talentați soliști vocali din cadrul Caselor de Cultură ale Studenților Alba Iulia, Brașov, București, Cluj – Napoca, Pitești, Sibiu și Ploiești vor încânta audiența cu vocile lor minunate.
Juriul Festivalului este alcătuit din personalități de marcă ale lumii muzicale și show business-ului românesc: OZANA BARABANCEA, LUMINIȚA ANGHEL și ROBERT MARCAȘ, care vor susține și recitaluri speciale în cadrul evenimentului.
Moderator este carismatica artistă RUXANDRA GRIGORE, de al cărei recital ne vom bucura în cadrul celei de-a doua zile de festival.
Totodată, spectatorii participanți la eveniment vor avea parte de un recital emoționant oferit de tânărul artist ploieștean EDUARD STOICA.
Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor în sală se face prin completarea următorului formular: https://forms.gle/X7u5zhABmACp67p26.

PROGRAMUL „PLOIEȘTI MUSIC FESTIVAL” este următorul:

VINERI, 3 NOIEMBRIE 2023, ORA 18.30:
       Concursul de interpretare muzicală;
       RECITAL LUMINIȚA ANGHEL;

SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE 2023, ORA 18.30:
           -     GALA LAUREAȚILOR;
           -   RECITALURI OZANA BARABANCEA, ROBERT MARCAȘ, RUXANDRA GRIGORE și EDUARD STOICA.
Comunicat: Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *