1.13.2024

A doua înfrângere la limită, în Antalya. FC Petrolul Ploiești – FC Chernomorets Odesa 0-1


 

Stagiul de pregătire din Antalya s-a încheiat cu o înfrângere în fața ucrainenilor de la FC Chernomorets Odesa, scor 0-1. „Lupii” vor reveni mâine în țară, cu exact o săptămână înaintea debutului oficial în 2024.

Trupa lui Florin Pîrvu a pus, practic, indigoul peste cele două teste disputate în cantonamentul din Turcia. După 0-1, joi seară, cu maghiarii de la Debrecen a urmat, astăzi, un rezultat similar în compania ocupantei poziției a opta din prima divizie ucraineană, FC Chernomorets Odesa.

Ce ar fi de notat după jocul care a închis stagiul din Antalya:

– petroliștii au început meciul cu aproape aceeași formulă care jucase ultima jumătate de oră în partida precedentă, una mult mai apropiată de cea standard. Singurele modificări s-au produs în poartă, acolo unde Zima a fost titularizat, și în centrul ofensivei, staff-ul „galben-albaștrilor” căutând să se edifice în privința potențialului lui Zinga, folosit până în minutul 57.

– încă un meci fără gol marcat, dar, de această dată se poate vorbi și de ceva ghinion, în condițiile în care „lupii” au trimis de două ori balonul în barele porții adverse. Prima dată a făcut-o Jair, în minutul 20, cu un șut din afara careului cu care a luat la țintă butul din dreapta lui Danylo Varakuta. Apoi, în repriza a doua, Bart Meijers (56) a zguduit transversala, cu o reluare din interiorul careului.

– ucrainenii au punctat cu patru minute înainte de pauză, prin Artur Avagimyan, cel care a înscris cu un șut din interiorul careului;

– petroliștii au avut o posesie mai bună în partea a doua și momente în care și-au dominat adversarii, însă n-au găsit soluții în ofensivă pentru a putea să și înscrie.

– de această dată, Florin Pîrvu n-a mai apelat decât la trei modificări pe parcursul jocului, tehnicianul gândind, evident, și în perspectiva jocului, de pe „Ilie Oană”, cu Dinamo București, de care ne mai despart fix opt zile.

Cantonamentul se încheie mâine dimineață, urmând ca, după prânz, petroliștii să zboare spre țară.

FC Petrolul – FC Chernomorets Odesa 0-1 (0-1)

FC Petrolul: Zima – Doua, Meijers, Huja, Țicu (cpt) – Jefferson, Diomande (72 Seto), Jair – Musi (46 Răducanu), Zinga (46 Papp), Grozav. Antrenor: Florin Pîrvu.

Foto: Sonotra Photography

Sursă:https://fcpetrolul.ro/jurnal-de-cantonament-inca-un-esec-la-limita/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *