1.22.2024

Comunicat de presă ASOCIAȚIA „ÎNTOARCE-TE LA SPORT„. LANSARE PROIECT "We breath together "

 


Comunicat de presă  Asociația Întoarce-te la Sport -We breath together 

Asociația Întoarce-te la Sport, înființată în anul 2015, din dorința de a sprijini prahovenii în adoptarea unui stil de viață mai activ și mai sănătos, anunță lansarea unui nou proiect inovator, intitulat ,,We breath together" finanțat de Corpul European de Solidaritate, program finanțat de Uniunea Europeană. Acest proiect reprezintă o inițiativă ambițioasă dedicată aducerii de contribuții semnificative la dezvoltarea comunității și la îmbunătățirea calității vieții tinerilor. 

,,We breath together" își propune să abordeze și să rezolve provocările cheie cu care se confruntă comunitatea noastră în prezent. 

Proiectul se axează pe desfășurarea unor activități pentru tinerii pentru a-i face să înțeleagă importanța unor exerciții benefice pentru sănătatealor fizică, mentală și emoțională. 

Astfel, prin clase de zumba, aerobic, dar și clase de laughter yoga, nirvana fitness, haloterapie și altele, promovăm dorința noastră de a fi parte din viața elevilor, dar și de a le oferi șansa celor defavorizați să se simtă parte dintr-o comunitate și să se simtă implicați. Asociația Întoarce-te la Sport încurajează activ implicarea comunității în acest proiect și invită tinerii să contribuie cu idei, feedback și participare activă. 

Vom organiza ateliere, sesiuni de feedback și evenimente specifice pentru a asigura o abordare participativă și transparentă. 

Pentru a afla mai multe despre proiect și pentru a vă implica, vizitați pagina de Facebook ,,We breath together” sau de Instagram @webreathtogether sau contactați Asociația Întoarce-te la Sport

Prin lansarea proiectului ,,We breath together", Asociația Întoarce-te la Sport reafirmă angajamentul său față de comunitate și dorește să devină un catalizator pentru schimbările pozitive.

 Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu comunitatea pentru a construi un viitor mai bun.

”Cu deosebita onoare am placerea sa va invit la evenimentul de deschidere al proiectului "We breath together " castigat de catre Asociatia Intoarce-te la Sport in cadrul programelor finantate de Corpul European de Solidaritate , joi 25 ianuarie ora 10:30 , in sediul Casei Tineretului din Str. Nicolae Simache nr.4. Aștept confirmarea de participare  pana miercuri,  prin mesaj wapp(0763764589 )  sau e mail : asociatiaintoarcetelasport@gmail.com.”

Cu recunoștință, Nicoleta Mocanu-Președinte ASOCIAȚIA „ÎNTOARCE-TE LA SPORT„.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *