1.12.2024

Mandat de executare a pedepsei pus în aplicare de polițiștii prahoveni

 


La data de 11 ianuarie a.c., Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii privind pe o tânără de 25 de ani, domiciliată în municipiul București, prin care aceasta a fost condamnată la pedeapsa închisorii de 3 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
În baza mandatului, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au depistat persoana în cauză, aceasta fiind depusă în Penitenciarul Târgșoru Nou.
La data de 11 ianuarie a.c, în jurul orei 15.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Republicii, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.
La data 11 ianuarie a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești-Scăieni în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Calea Unirii, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu figurează înmatriculat în circulaţie.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.
Sursă:IPJ PRAHOVA
Foto ilustrativ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *