1.22.2024

𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐚̆ SGU PLOIEȘTI - 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝-𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭

 



SGU Ploiești SRL a intervenit, în regim de urgență, pentru îndepărtarea arborilor doborâți în urma ninsorilor din data de 20 ianuarie a.c.
Intervențiile au avut loc ca urmare a identificărilor în teren a arborilor căzuți de către personalul societății, precum și în urma sesizărilor primite de la cetățeni, prin intermediul dispeceratului municipalității.
Până în acest moment, echipele societății au degajat arterele de circulație, rutieră și pietonală, din următoarele zone: Aleea Portiței, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu, str.Anotimpului, str. Arhip Nicolae, Aleea Secelenilor, str.Aleea Codrului, str.Erou Moldoveanu Marian, str. Domnișori, Bariera București, zona aliniament UPG, str.Democrației, str. Brumărelelor, str.Laurilor, str.Cameliei, aliniament str. Ghe Doja, str. Găgeni, str. Cibinului, str. Rapsodiei, Parc Mihai Viteazul, str. Înfrățirii, str. Mihai Bravu, str. Gheorghe Asachi, str. Horia, str. Eremia Grigorescu, str. Carol Davila, B-dul Republicii, str. Cornățel, Aleea Cătinei.
De asemenea, în aceeași perioadă, personalul societății a desfășurat activități de îndepărtare a zăpezii de pe aleile parcurilor și gărdinilor publice, precum și din incinta cimitirelor administrate.
Menționăm faptul că, acțiunile de îndepărtare a materialului lemnos, rezultat din intervențiile care au vizat mai mult de 30 de arbori, continuă și astăzi, în paralel cu activitățile de degajare de vegetație a liniilor electrice de tensiune, din zona străzii Arhimede.
Totodată, precizăm că, mobilizarea personalului a fost exemplară, în contextul în care, societatea nu s-a mai confruntat cu un volum atât de mare de intervenții, generate de ninsoare, în ultimii 12 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *