1.11.2024

Un bărbat din Comarnic are dosar penal pentru furt de lemne

 

La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 15.45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Comarnic, în timp ce desfășurau activități în vederea combaterii delictelor silvice în oraș, au depistat o persoană în timp ce transporta material lemnos cu ajutorul unui atelaj hipo.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 47 de ani, din orașul Comarnic.

Din cercetări, a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras arborii dintr-un fond forestier din orașul Comarnic.

Astfel, materialul lemnos a fost predat în custodie reprezentantului Ocolului Silvic Sinaia.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursă:IJP PRAHOVA

Foto ilustrativ


Un comentariu:

  1. Vai ce captură! Credeam ca au prins pe cei cu tirurile pline nu un amarat cu câteva lemne.. s a scos și cei din ocolul silvic acum au găsit hoțul miilor de hectare de padure dispărute ... la asta sigur ii da de la 3 la 7 ani.. pe când celor ce fura cu tirul nu I baga nimeni în seama... in România nu se fura 2..3 lemne trebuie sa furi cu tirul ca să scapi de lege..dacă ai luat 4lemne la mititica cu tine.ca si cei ce fura miliarde nu pătesc nimic in schimb ala de fura o 🐔 face 3ani 🥳 legi de 💩

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *