2.13.2024

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit organizează cea de-a doua Conferință YOUth Talks – Meet the Ambassadors din cadrul programului Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești


 

Comunicat de Presă

YOUth Talks – Meet the Ambassadors

Pe 27 februarie 2024, începând cu ora 16:00, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit organizează cea de-a doua Conferință YOUth Talks – Meet the Ambassadors din cadrul programului Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024!

Conferința va avea loc la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, în sala AP9, și le va aduce în fața tinerilor participanți pe doamnele conf. univ. dr. MIRELA DULGHERU — Cetățean de Onoare al Municipiului Ploiești, Purtător de cuvânt al Universității Petrol-Gaze din Ploiești și atletă de performanță și conf. univ. dr. AURELIA PĂTRAȘCU — Președintele Senatului Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Te așteptăm la conferință! Completează CHIAR ACUM formularul de înscriere și nu uita să-ți pregătești întrebările pentru cei doi ambasadori invitați: https://forms.gle/PSgu9cxyPa9VrAgt7. 

 Se anunță o sesiune de Q&A foarte dinamică și plină de informații utile și inovatoare.

Conceptul YOUth Talks – Meet the Ambassadors presupune realizarea unor conferințe, pe parcursul anului 2024, în care persoane din județul Prahova cu o experiență remarcabilă într-un anumit domeniu de interes pentru tineri, denumite „Ambasadori ai programului”, indiferent de vârsta pe care o au, se vor întâlni cu tinerii din comunitate și vor discuta despre oportunități, și nu numai, încurajând dialogul, schimbul de idei și bune practici, diminuând discrepanțele dintre generații.

Nicoleta Iliescu – Coordonator PR și Comunicare Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *