2.15.2024

COMUNICAT DE PRESĂ Fundația Județeană pentru Tineret Prahova.Tinerii și Monarhia

 

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, alături de susținători ai monarhiei și ai Casei Regale a României, au organizat în data de 13 februarie 2024, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, evenimentul Tinerii și Monarhia, având ca tematică „34 de ani de la revenirea Familiei Regale în România. Familia Regală și tinerii”. 
Evenimentul a avut loc la Palatul Culturii din Ploiești, Sala Marea Unire, și i-a avut drept invitați pe dna conf. univ. dr. Marina-Cristiana Rotaru și pe dl Tudor Vișan-Miu – doctor în istorie, care i-au încântat pe cei prezenți cu erudiția, cunoștințele și atașamentul față de valorile monarhice. Participanții au avut ocazia să adreseze întrebări invitaților și să descopere informații valoroase despre momentul întoarcerii Familiei Regale în România, în 18 ianuarie 1990.
Conferința a reunit un număr impresionant de participanți, peste 100 de tineri și adulți, din comunitatea noastră ploieșteană, uniți de aceleași valori, precum pasiunea și interesul pentru istoria țării noastre.
Suntem bucuroși că am dat startul unor astfel de dezbateri la Ploiești, ce au generat interes din partea celor prezenți, motivându-ne să continuăm în perioada următoare seria Conferințelor Regale Tinerii și Monarhia.

Până atunci, vă invităm să urmăriți paginile noastre, pentru mai multe detalii despre evenimentele aflate sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024:

Până atunci, vă invităm să urmăriți paginile noastre, pentru mai multe detalii despre evenimentele aflate sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: https://linktr.ee/FJTPrahova.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *