2.20.2024

Prahova.Infracțiuni la regimul rutier. 19 februarie 2024


 

La data de 19 februarie, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale Florești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Drumul Județean 720, în localitatea Filipeștii de Târg, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de către un bărbat.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia.

Ulterior autoturismul a rămas blocat în râul Provița, iar conducătorul auto și ocupantul locului dreapta fața, ar fi fugit în zona forestieră.

În urma activităților desfășurate polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 23 de ani, comuna Filipeștii de Pădure, care ar fi sustras autoturismul în cauză dintr-o curte din aceeași localitate.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Județean 100H, un bărbat ar conduce într-un mod haotic un ansamblu de vehicule format din tractor și remorcă.

În baza sesizării, polițiștii au oprit, pentru control, vehiculul în cauză, fiind condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Jugureni.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că atât tractorul, cât și remorca nu sunt înmatriculate, plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe acestea fiind ale unor alte vehicule, proprietatea tatălui conducătorului auto.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Foto ilustrativ

Sursă:IPJ Prahova


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *