2.13.2024

Programul Teatrului ”Toma Caragiu„ Ploiești, în weekendul 17-18 februarie 2024


 Umorul și buna dispoziție se vor regăsi pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, pe parcursul unei săptămâni în care vă veți întâlni cu producții a căror energie pozitivă și spirit ludic vă vor însoți și în afara sălii de spectacole. Cei mai mici spectatori vor avea ocazia să o ajute pe Dorothy, o fetiță ajunsă într-un ținut magic, să își găsească drumul spre casă.
𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐓𝐀 Ѐ 𝐁𝐄𝐋𝐋𝐀 – sâmbătă, 𝟏𝟕 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, ora 𝟏𝟖.𝟑𝟎, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O călătorie muzicală în fascinanta Italie de ieri și de azi, al cărei spirit vibrant este adus pe scenă de talentații artiști ai secției Teatrul de Revistă Majestic. Refrene devenite celebre în interpretarea unor nume legendare ca Toto Cutugno, Al Bano și Romina Power, Ricchi e Poveri, Paolo Conte, Raffaella Carrà, Renato Carosone, îndrăgite de generații de spectatori, sunt potențate de coregrafii elaborate și scenete umoristice, toate aceste elemente contribuind la crearea unui cadrul ideal pentru a vă bucura de o experiență artistică de neuitat. 𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐒𝐨𝐥𝐝 𝐎𝐮𝐭.
𝐒𝐎𝐑𝐑𝐘, 𝐂𝐇𝐀𝐑𝐋𝐈𝐄! – duminică, 𝟏𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, ora 𝟏𝟖.𝟑𝟎, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Charlie, un angajat obișnuit, dornic să se bucure de o viață mai bună, pune la cale un plan îndrăzneț: să sustragă un diamant prețios din casa șefului său cel mare, profitând de plecarea acestuia în vacanță. Soția i se alătură, convinsă de perspectiva unei vieți lipsite de griji financiare. Însă planul inițial este deturnat atunci când un alt cuplu, având același scop, își face apariția, iar Charlie se vede nevoit să improvizeze și să joace rolul proprietarului, jonglând cu minciuni și subterfugii pentru a-și ascunde adevăratele intenții.
𝐕𝐑𝐀̆𝐉𝐈𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋 𝐃𝐈𝐍 𝐎𝐙 – duminică, 𝟏𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, orele 𝟏𝟎:𝟑𝟎 și 𝟏𝟐:𝟎𝟎, sala Teatrului de Animație Imaginario (Bulevardul Independenței nr.14). O poveste despre curaj și prietenie, a cărei protagonistă, Dorothy, porneste alături de Sperietoarea de Ciori, Omul de Tinichea și Leul cel Laș în căutarea misteriosului Vrăjitor din Oz. Fiecare personaj are propriile dorințe și visuri, iar prietenia care se leagă între ei va fi esențială pentru a depăși obstacolele întâmpinate.
Biletele sunt disponibile la 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐓𝐨𝐦𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐮” 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢, telefon 𝟎𝟐𝟒𝟒.𝟓𝟐𝟐.𝟕𝟕𝟒 sau 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, accesând secțiunea 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *