2.12.2024

SPOT THE LOVE around you la Ploiești Shopping City și câștigă premii în aplicație, în luna iubirii

Dragoste, conexiune și surprize - acestea sunt cuvintele care definesc luna iubirii la Ploiești Shopping City. Sub conceptul „SPOT THE LOVE around you”, centrul comercial îmbină emoțiile și experiențele într-o călătorie digitală plină de surprize.

Ce dragoste poate fi mai mare decât cea care trece prin SPOT?” - este întrebarea care ne ghidează în această aventură a iubirii digitale. În aplicația SPOT, fiecare interacțiune devine o poveste de dragoste, iar fiecare click este un pas către inima clienților centrului comercial.

Feel the love cu puncte cadou și surprize în SPOT

În perioada 12 – 24 februarie, cei care își creează un cont în aplicația SPOT vor primi garantat 500 de puncte cadou, pentru experiențe de neuitat la Ploiești Shopping City.

Mai mult decât atât, prin tragere la sorți, utilizatorii au șansa de a câștiga un voucher în valoare de 4.000 de lei pentru o sesiune de shopping alături de persoana dragă, prieteni sau familie.

Surprizele continuă! În perioada 14 - 24 februarie, fiecare utilizator SPOT va fi încurajat să facă share la aplicație și să își invite prietenii să își creeze cont în SPOT. Cei care reușesc să aducă noi conturi în aplicație vor primi 500 de puncte de loialitate, pe care le pot folosi pentru a explora catalogul de produse oferite de Ploiești Shopping City. 

Comunicat:Ploiești Shopping City



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *