2.06.2024

Tineri din Prahova reținuți pentru furt calificat


La data de 5 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliție orașului Slănic au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras atelajul hipo de pe raza comunei Bertea. 
Din cercetări, s-a stabilit faptul că la data 2 februarie a.c., în jurul orei 21.30, bănuitul, de 26 de ani, din comuna Bertea ar fi sustras atelajul hipo care se afla în fața imobilului apelantului. 
La scurt timp după sesizare, tânărul de 26 de ani a fost identificat și depistat de polițiști, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Alți doi bărbați cu vârstele de 33, respectiv 44 de ani, din cei patru cercetați pentru furt calificat, au fost depistați de polițiștii din cadrul Poliției de Frontieră Giurgiu, dorind să părăsească țara.
Aceștia au fost preluați de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, iar  în baza probatoriului administrat, față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
Sursă:IPJ Prahova
Foto ilustrativ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *