3.22.2024

Accident rutier pe strada pe strada Sitarului, în dreptul intersecției cu strada Cerceluș, din municipiul Ploiești.Un tânăr a ajuns la spital

 

”La data de 22 martie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe strada Sitarului, în dreptul intersecției cu strada Cerceluș, din municipiul Ploiești.
Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 22 de ani.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 22 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”-IJP Prahova
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *