3.22.2024

”BE AWARE WEEK”. Sesiune susținută de specialiști ai Agenției Naționale Antidrog în scopul prevenirii consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, la UPG Ploiești

 

Astăzi, în trei clase de studenți din cadrul UPG Ploiești,  a avut loc o sesiune susținută  de specialiști ai Agenției Naționale Antidrog (Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Prahova) în scopul prevenirii consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive.

Sesiunea informativă a fost  susținută de Claudia Bîrsan, Inspector principal de Poliție- Agentia Natională  Antidrog – filiala Prahova.

Reamintim, în perioada 20-22 martie a.c., a avut loc la UPG și CCS Ploiești , campania „BE AWARE WEEK” .

Campanie pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și de alte substanțe nocive în rândul tinerilor și studenților, organizată de CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR PLOIEȘTI  și finanțată de MINISTERUL FAMILIEI, TINERETULUI ȘI EGALITĂȚII DE ȘANSE.

Partenerii proiectului sunt: Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești; Agenția Națională Antidrog; Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești; Fundația Județeană pentru Tineret Prahova; Ploiești - Capitala Tineretului din România și Eurospirit.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *