3.22.2024

Cu prilejul Zilei Poliției Române, în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, o parte din agenți și ofițeri au mai înaintat în cariera lor cu un grad

 

Cu prilejul Zilei Poliției Române, în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, o parte din agenți și ofițeri au mai înaintat în cariera lor cu un grad. 
Fie că este la termen sau înainte de acesta, pentru merite deosebite, avansarea în grad este o bucurie pentru orice polițist, și momente mult așteptate în cariera fiecăruia dintre noi. 
Este o satisfacție, întrucât cu creșterea gradelor, cresc și profesionalismul și experiența în carieră. 
Astăzi, a avut loc la sediul Inspectoratului avansarea în gradul profesional următor a 39 de polițiști, pentru merite deosebite, înainte de termen, dintre care 16 ofițeri și 23 de agenți. 
De asemenea, au fost avansați la termen, în gradul profesional următor 160 de polițiști, dintre care 32 de ofițeri și 128 de agenți. 
Fie că au primit al doilea grad din carieră, ori că sunt în pragul pensionării, pe această cale le urăm în continuare o carieră frumoasă, cu rezultate deosebite și să poarte cu respect și onoare uniforma de Poliție.
Comunicat:IJP PRAHOVA








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *