3.16.2024

De la începutul anului și până în prezent , Clubul Sportiv Florin Ghiță Academy Ploiești a participat la 2 competiții : Cupa Campionilor de Freestyle Kickboxing și Colosseum Internațional Amateur CUP


 De la începutul anului și până în prezent 

Clubul Sportiv Florin Ghiță Academy Ploiești a participat la 2 competiții : Cupa Campionilor de Freestyle Kickboxing și Colosseum Internațional Amateur CUP cu următorii sportivi :Iosca Albert, Pădurice David, Nicolae Patric, Stan David, Frasineanu Luca, Stoica Denis( Moro),Zaharia David, Soare Luis, Ghiță Alexandra, Crăciun Alexandra, Stoica Alexandru, Nasturica Mario, Neamțu Andrei, 

Alesu David, Iancu Sebastian obținând performanțe remarcabile, locul 1 și 2. 

La Cupa Campionilor, Academia Florin Ghiță a obținut locul 1 din cele 40 de cluburi participante, datorită performanțelor remarcabile în K1.

 Un rol esențial în sprijinirea activității clubului și a performanțelor sportivilor noștri revine sponsorilor generoși, Supermarket La Cocos”, “Vasirom Internațional”, “Kalanoi Food”, “Lido Gîrbea”, “MRS Residence”cărora le adresăm cele mai sincere mulțumiri și recunoaștere. Prin implicarea lor și sprijinul acordat de “Spermarket La Cocoș” a fost  posibilă continuarea activității noastre ca si club sportiv și au contribuit semnificativ la succesul și dezvoltarea clubului.

Sâmbătă 16.03.2024 Academia Florin Ghiță Academy va participa cu un lot de 12 sportivi la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing FRFK. Mult succes sportivilor!

„Academia Florin Ghiță a demonstrat în mod constant că pregătirea atentă și dedicarea sunt cheia succesului în sportul de contact.

Antrenorii talentați și determinați Florin Ghiță și Alin Panaite, au contribuit la dezvoltarea acestor sportivi în adevărați campioni.

Performanțele academiei Florin Ghiță din Ploiești la Gala Colosseum de K1 au fost cu adevărat remarcabile și reprezintă o sursă de mândrie pentru orașul Ploiesti. Acești luptători talentați au demonstrat abilități remarcabile și au obținut rezultate impresionante”a declarat pentru observatorulph.ro-Florin Ghiță „Nepotu”.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *