3.13.2024

Două minore din Breaza sunt date dispărute. Dacă le vedeți sunați la Poliție

UPDATE:
Cele două minore au fost depistate de polițiști în zona gării din Giurgiu. 
Din primele verificări, acestea nu au fost victimele niciunei infracțiuni.
ȘTIRE INIȚIALĂ:
 La data de 13 martie a.c., polițiștii Poliției orașului Breaza au fost sesizați de către o femeie și de către un bărbat cu privire la faptul că fiicele lor, minore, LUNGU SORINA ȘTFEANIA de 13  ani și VRABIE ALEXIA IOANA de 16 ani,  din localitatea Breaza, au plecat voluntar de la domiciliu, în această dimineață, către școală, neajungând la unitatea de învățământ, iar până la ora sesizării nu s-au întors. 

Nu se cunosc elementele vestimentare în cazul minorei LUNGU ȘTEFANIA SORINA. Aceasta are ca semnalmente  1,65 metri înălțime, aproximativ 70 de kilograme, constituție robustă, păr lung, șaten, ten măsliniu, având o cicatrice în zona ochiului drept.

VRABIE ALEXIA IOANA purta geacă gri, pantaloni negri, o geantă sport albastră, având ca semnalmente 1,65 metri înălțime, 50 de kilograme, constituție slabă, păr tuns scurt, șaten, ochi căprui, prezentând prezentând cicatrice în zona ochiului stâng. 

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minorele în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursă:IPJ PRAHOVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *