3.21.2024

EARTH HOUR cu ASOCIATIA UN STROP DE FERICIRIE



Te-ai gândit vreodată că ți-ai dori atât de mult să contribui la salvarea planetei, însă ai simțit că eforturile tale sunt nesemnificative? Dacă răspunsul este da, acum e timpul să descoperi că efortul tău contează! Alătură-te inițiativei globale ,,Ora Pământului” și stinge lumina alături de noi!

Earth Hour a devenit deja o tradiție pentru Asociatia Un Strop de Fericire( AUSF). În fiecare an, ne adunăm în număr cât mai mare pentru a celebra împreună planeta pe care o numim ,,Acasă”. Așa că vă așteptăm și anul acesta pe data de 23 martie 2024 în intervalul 19:00 – 21:00 pe esplanada Palatului Culturii din Ploiești ca să marcăm ”Ora Pământului” împreună.

Scopul evenimentului este acela de a crește nivelul de conștientizare privind impactul omului asupra planetei și a încuraja folosirea responsabilă a resurselor planetei.

Evenimentul este realizat cu sprijinul colaboratorilor noștri de la Palatul Copiilor Ploiești și Asociația ”RomâniaEco”, iar programul include flashmob, ateliere non-formale despre protecția mediului și reciclare, moment muzical și multă voie bună.

Pe cei care nu pot ajunge la eveniment îi încurajăm să marcheje momentul și să stingă lumina în intervalul 20:30 – 21:30 în seara de 23 martie 2024.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

COMUNICAT ASOCIATIA UN STROP DE FERICIRE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *