3.20.2024

IJP PRAHOVA. „PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE SĂVÂRȘIREA MAI MULTOR INFRACȚIUNI„ (video)


 În cursul zilei de 20 martie a.c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare șapte mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune, conducere pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule și fals în declarații, în județele Iași, Ilfov și Prahova. 

Din  cercetări a reieșit faptul că,  persoanele bănuite de comiterea faptelor, ar fi indus în eroare mai multe persoane prin intermediul unor platforme de social media, prin care ar fi promovat activitatea unor persoane care pretindeau că au capacitatea de a rezolva diferite probleme personale.

De asemenea una din persoanele bănuite ar fi condus având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Prahova.

5 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, conducere având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule și fals în declarații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *