3.12.2024

Scandal între mai multe persoane pe strada Bobâlna din municipiul Ploiești.Au intervenit polițiștii din cadrul Secției nr.3


La data de 11 martie a.c., în jurul orei 17.00,  polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Bobâlna din municipiul Ploiești are loc un conflict între mai multe persoane. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, în zonă nemaifiind găsite persoanele implicate. 
În continuare, au fost efectuate verificări, fiind identificate două dintre cele 4 persoane implicate în altercație, ca fiind doi bărbați cu vârstele de 39 si 51 de ani, din municipiu, aceștia fiind conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii. 
Din primele cercetări, a reieșit faptul că între cei patru ar fi izbucnit un conflict spontan generat de faptul că cei doi bărbați identificați, care circulau cu un autovehicul, ar fi fost deranjați de faptul că ceilalți doi, în calitate de pietoni, se deplasau pe axul drumului. 
Față de cei doi bărbați de 39 si 51 de ani, a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991. 
Totodată, aceștia nu doresc să depună plângere cu privire la aspectele petrecute. 
La acest moment, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
Sursă:IJP PRAHOVA
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *