3.14.2024

Teatrul Toma Caragiu Ploiești.Program spectacole 15-17 martie 2024


 Săptămâna aceasta vă invităm să urmăriți o nouă comedie care va îmbogăți repertoriul secției Dramă a Teatrului „Toma Caragiu”, să vă bucurați de o seară romantică sau să priviți societatea contemporană prin filtrul sufletesc al unui scriitor debusolat, aflat la început de drum. Cei mici vor avea parte de o nouă aventură, inspirată de una dintre celebrele povești scrise de Oscar Wilde.

𝐎 𝐈𝐃𝐄𝐄 𝐆𝐄𝐍𝐈𝐀𝐋𝐀̆ – vineri, 𝟏𝟓 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, și sâmbătă, 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, ora 𝟏𝟖.𝟑𝟎, sala Teatrului „Toma Caragiu” – 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚̆.
Arnaud și Marion formează un cuplu care este în căutarea unui nou apartament. Îl întâlnesc astfel pe Cedric, un agent imobiliar cu un zâmbet fermecător, în spatele căruia se ascunde o bănuială ce macină sufletul lui Arnaud: Marion pare a fi captivată de șarmul agentului. Din dorința de a-și testa iubita și de a-l discredita pe rivalul său, Arnaud pune la cale un plan năstrușnic. O întâmplare fericită îl face să îl observe în metrou pe Thomas, un om care pare copia fidelă a lui Cedric. Propunerea lui Arnaud este irezistibilă: Thomas va juca rolul agentului imobiliar, compromițând imaginea lui Cedric în fața lui Marion. Planul pare perfect, dar destinul a pregătit un alt scenariu. Cedric și Thomas se întâlnesc din greșeală în apartamentul lui Arnaud, unde își face apariția și Jules, fratele geamăn al lui Thomas. Trei bărbați cu chipuri identice, dar cu personalități distincte, dau naștere unei serii de situații comice și extrem de imprevizibile.

𝐒𝐔𝐅𝐋𝐄𝐓 𝐏𝐄𝐑𝐄𝐂𝐇𝐄 – duminică, 𝟏𝟕 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, ora 𝟏𝟖.𝟑𝟎, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O călătorie muzicală emoționantă, pe parcursul căreia 𝐍𝐢𝐜𝐨, alături de colegii ei, 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐑𝐚̆𝐝𝐮𝐢𝐜𝐚̆, 𝐑𝐨𝐦𝐞𝐨 𝐙𝐚𝐡𝐚𝐫𝐢𝐚 și 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞 𝐂𝐚𝐩𝐚𝐧𝐮, acompaniați de 𝐎𝐫𝐜𝐡𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚 și 𝐁𝐚𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐣𝐞𝐬𝐭𝐢𝐜, vă va purta printr-un univers sonor aparte, într-un spectacol ce reunește melodii reprezentative din repertoriul artistei, dar și alte cântece românești binecunoscute. O simfonie de emoții, de la bucurie și dragoste, la nostalgie și speranță, într-o seară ce va încânta publicul de toate vârstele.

𝐀𝐂𝐀𝐒𝐀̆ 𝐋𝐀 𝐓𝐀𝐓𝐀 – duminică, 𝟏𝟕 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, ora 𝟏𝟗.𝟎𝟎, sala „𝐋𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐂𝐢𝐮𝐥𝐞𝐢” 𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐮𝐥𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 – 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆. Spectacolul explorează complexitatea naturii umane și a relațiilor interpersonale. Pe scenă se conturează o poveste despre conflictele dintre generații, pigmentate cu orgolii, invidie, gelozie, nevoia de a impresiona și frica de responsabilitate. Robert, un tânăr scriitor aflat în mijlocul unei crize existențiale, se confruntă cu neîmpliniri și dezamăgiri. Căutând o evadare din tumultul interior, el decide să se reîntoarcă în satul natal, la câțiva ani după moartea mamei sale, această revenire declanșand o evaluare a relațiilor sale.

𝐅𝐀𝐍𝐓𝐎𝐌𝐀 𝐃𝐈𝐍 𝐂𝐀𝐍𝐓𝐄𝐑𝐕𝐈𝐋𝐋𝐄 – duminică, 𝟏𝟕 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, orele 𝟏𝟎:𝟑𝟎 și 𝟏𝟐:𝟎𝟎 sala 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐧𝐢𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐨. „Fantoma din Canterville” este o poveste plină de suspans și, în egală măsură, de umor: fantoma lui Sir Simon își propune să-i sperie pe noii locatari ai conacului său, relaxata familie americană Otis, care, în ciuda eforturilor lui, este de neclintit, negociindu-și mai degrabă liniștea cotidiană. Copiii mai mici îl tachinează și îl provoacă, spre disperarea sa, iar singura care simte compasiune este Virginia, fiica cea mare, care, prin inocența și bunătatea ei, reușește să aducă pace sufletului chinuit al lui Sir Simon.

𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 se găsesc la 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐓𝐨𝐦𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐮” 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢, telefon 𝟎𝟐𝟒𝟒.𝟓𝟐𝟐.𝟕𝟕𝟒 sau 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, accesând secțiunea 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 de pe site-ul www.teatruploiesti.ro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *