4.16.2024

ACS Ambiția Mădălin Ploiești a dominat Campionatul Național de Wushu Kungfu-Sanda Light

 

Într-o atmosferă încărcată de pasiune și determinare, Sala Polivalentă din București a fost martora unui spectacol de excepție în data de 14 aprilie 2024, în cadrul Campionatului Național de Wushu Kungfu-Sanda Light. Evenimentul, organizat de Federația Română de Wushu Kungfu, a atras atenția a peste 20 de cluburi și 261 de sportivi din întreaga țară, care au concurat pentru a-și demonstra abilitățile și talentul în arte marțiale.

Printre cluburile participante, ACS Ambiția s-a evidențiat prin prezența sa puternică și rezultatele remarcabile obținute de către sportivii săi. Cu un lot de patru luptători hotărâți și dedicați, echipa Ambiția și-a lăsat amprenta asupra competiției, demonstrând că perseverența și antrenamentul asiduu sunt cheia succesului în acest domeniu exigent.

Primul pas spre podium l-a făcut tânărul Cezar Cososchi, în categoria de vârstă 8-9 ani și sub 35 de kilograme, obținând o distincție meritată cu locul III la nivel național. Performanța sa este o dovadă a talentului și a angajamentului pe care îl manifestă în antrenamente și în competiție.

Continuând tradiția familiei Cososchi în domeniul artelor marțiale, David Cososchi, în vârstă de 10-11 ani și în categoria de 56 de kilograme, a strălucit pe tatami devenind campion național. Victoria sa este nu doar o recompensă pentru eforturile individuale, ci și o mândrie pentru clubul și antrenorii săi.

Și-au confirmat și ei suprematia în competiție Sebastian Mocirlă și Gabriel Iarca, câștigând amândoi titlul de campion național în categoriile lor de vârstă și greutate. Mocirlă, în categoria 12-14 ani și 80 de kilograme, și Iarca, în categoria 15-17 ani și peste 90 de kilograme, au demonstrat un nivel înalt de tehnică, putere și strategie, câștigând respectul și admirația celor prezenți în sală.

Performanțele remarcabile ale sportivilor de la ACS Ambiția nu sunt doar rezultatul talentului individual, ci și al susținerii și eforturilor depuse de către antrenori și conducerea clubului. Prin îndrumare, disciplină și susținere, aceștia au creat un mediu propice pentru dezvoltarea și excelența sportivilor.

Campionatul Național de Wushu Kungfu-Sanda Light nu a fost doar o competiție, ci și o oportunitate de promovare a valorilor sportive și a respectului pentru tradiția artelor marțiale în România. Performanțele remarcabile ale sportivilor de la ACS Ambiția sunt un exemplu inspirațional pentru generațiile viitoare, demonstrând că cu pasiune, determinare și efort, orice obiectiv poate fi atins în lumea artei marțiale.

Sursă:https://dadatv.ro/ambitia-si-performanta-domina-campionatul-national-de-wushu-kungfu-sanda-light/?fbclid=IwAR0xu2mJq3ANC46War5L9RtDwAQlzeLiqJubgRmOR5sZieiJwekxxoL8wPI





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *