4.17.2024

Campania de reintegrare socială este organizată de Penitenciarul Ploiești, 18 aprilie 2024


INFORMARE DE PRESĂ

În data de 18 aprilie 2024, Penitenciarul Ploiești organizează o conferință de diseminare și promovare a Proiectului 4NORM-ality, împreună cu o campanie de reintegrare socială. Scopul acestei inițiative este de a spori conștientizarea privind implicarea comunității în procesul de reintegrare a deținuților, conform proiectului "Îmbunătățirea serviciilor corecționale din România prin implementarea principiului normalității - 4NORM-ality".

Evenimentul își propune, de asemenea, să disemineze rezultatele proiectului menționat mai sus, care este finanțat prin Programul „Justiție”, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021. Contractul de finanțare nr. 17/61929/2018, încheiat la data de 23 iulie 2019, stabilește că Penitenciarul Ploiești este partener, Administrația Națională a Penitenciarelor este promotor de proiect, iar Ministerul Justiției este operator de program.

Campania de reintegrare socială va avea loc în aceeași zi, începând cu ora 11:00, în incinta Hotelului Yarus din municipiul Ploiești.

La eveniment sunt invitate să participe aproximativ 70 de persoane, inclusiv specialiști din sistemul penitenciar, serviciul de probațiune și alte instituții și organisme relevante, care au atribuții conexe în procesul de reintegrare socială a persoanelor sancționate penal, având în vedere importanța responsabilității sociale.


 Foto ilustrativ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *