4.01.2024

Caz șocant la Grădinița nr. 47 din Ploiești.O educatoare a jignit și a amenințat un copil

 

Polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Prahova s-au deplasat  la Grădinița nr. 47 din Ploiești, unde o educatoare este acuzată că a jignit și a menințat un copil. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma apariției în spațiul public a unei înregistrări audio în care se aude clar cum cadrul didactic țipă la băiat și îl amenință.

ncidentul a avut loc săptămâna trecută, la Grădinița cu Propgram Prelungit nr. 47. Chiar mama copilului agresat verbal a trimis materialul audio directoarei unității, Elvira Soare.

Pe înregistrare se aude clar cum educatoarea țipă la copil și îl amenință.

De ce baţi copiii? Ţi-a făcut cineva, ceva ? Ce, i-auzi? I-a făcut cineva, ceva. Eşti nebună?! Cine, dragă, ce ţi-a făcut ? Cine te-a bătut din clasă?”

Doamna Mirela”

I-auzi, frate, că l-a bătut doamna Mirela. Eşti nebun?! Cum să te bată doamna Mirela?!

Nu ţi-e ruşine? Vrei să chem poliţia?”, se aude pe înregistrare.

Sursă:https://www.observatorulph.ro/eveniment/2717994-politistii-de-la-siguranta-scolara-ancheta-la-gradinita-din-ploiesti-unde-o-educatoare-este-acuzata-ca-a-jignit-si-amenintat-un-copil

Precizări IJP Prahova
”În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar agresa verbal un preșcolar în cadrul unei grădinițe din municipiul Ploiești, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *