4.29.2024

COMUNICAT DE PRESĂ FJT PRAHOVA..Run de Conștientizare. Cea mai mare campanie de awareness cu privire la respectarea regulilor de circulație în trafic: peste 300 de participanți prezenți la eveniment!

 

COMUNICAT DE PRESĂ FJT PRAHOVA..Run de Conștientizare.

Cea mai mare campanie de awareness cu privire la respectarea regulilor de circulație în trafic: peste 300 de participanți prezenți la eveniment!
Ploiești — Capitala Tineretului din România 2024 a fost gazda celei de-a doua ediții a campaniei „Respect în trafic, respect pentru viață”. Pe 27 aprilie 2024, a avut loc cel mai mare eveniment moto din Ploiești, RUN-ul de Conștientizare, chiar în centrul orașului, pe esplanada Palatului Culturii din Municipiul Ploiești.
Mulțumim tuturor cluburilor de bikeri care au răspuns cu „DA!” provocării Fundației Județene pentru Tineret Prahova și au fost prezente la eveniment: Hells Angels MC Ploiești, Hells Angels MC Pantelimon, Hells Angels MC Bucharest City, Hells Angels MC Constanța, Draculas MC Ploiești, Happy Street Brotherhood MF Câmpina, Bikers Ploiești M.F.!
De asemenea, mulțumim școlilor de șoferi Bon Voyage, CCC Admis și Sara Auto School Ploiești și tuturor participanților, voluntarilor, ISU Prahova, IJJ Prahova și IPJ Prahova, partenerilor media — Actualitatea Prahoveană, Observatorul Prahovean, iCars România și MotorXpert.ro, pentru tot sprijinul acordat pentru ca acest eveniment să fie unul de succes!
RUN-ul de CONȘTIENTIZARE nu a fost doar o paradă de motociclete prin centrul orașului, ci reprezintă un apel deschis adresat tuturor participanților la trafic, fie că sunt șoferi, motocicliști sau pietoni: „Respectă-i pe ceilalți pentru a fi respectat!”.
Campania „Respect în trafic, respect pentru viață” – RUN de CONȘTIENTIZARE, Ediția a II-a, 2024, a fost organizată de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit și se află sub egida programului Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024.
În cadrul evenimentului, 90 de voluntari ai FJT Prahova au format echipe și au distribuit pliante despre programul Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024 și au oferit informații despre LaRock Music Festival, care se va desfășura în perioada 15-18 august 2024 la Florești, Prahova, contribuind astfel la promovarea evenimentelor viitoare și la implicarea tinerilor în comunitate.
Încheierea evenimentului a fost marcată printr-un moment special de recunoaștere pentru contribuția valoroasă a participanților la parada moto.

Cluburile de motocicliști și școlile de șoferi implicate au primit diplome de recunoștință pentru participare din partea echipei Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, în semn de apreciere pentru angajamentul lor și pentru sprijinul acordat în promovarea siguranței rutiere în comunitatea noastră.
Prin această inițiativă amplă, echipa noastră, alături de tinerii din comunitate, a reafirmat dorința de a crea contextul unei stări de bine în orașul nostru, unul dintre obiectivele programului Ploiești #LetsPLAY, prin promovarea siguranței rutiere și implicarea unui mix divers de persoane, demonstrând puterea lui #ÎMPREUNĂ și determinarea de a transforma orașul într-un mediu mai sigur și mai responsabil pentru toți participanții la trafic.
Evenimentul a reprezentat un real succes datorită eforturilor sinergice ale tuturor entităților implicate și a angajamentului comunității în promovarea valorilor de respect reciproc și responsabilitate în trafic. Astfel, prin acest demers, Ploieștiul a demonstrat că este un exemplu de solidaritate și determinare în construirea unui mediu rutier mai sigur și mai conștient pentru tineri și pentru întreaga comunitate.
Pentru mai multe informații și imagini de la eveniment, vă rugăm să ne urmăriți pe paginile noastre: https://linktr.ee/FJTPrahova.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *