4.04.2024

Festivalul Democrației vine în Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024!Maratonul de Dezvoltare Locală - powered by BCR

 

COMUNICAT DE PRESĂ.Fundația Județeană pentru Tineret

(FJT) Prahova 

Maratonul de Dezvoltare Locală - powered by BCR

Festivalul Democrației vine în Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024!

Consiliul Tineretului din România, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, te invită să iei parte la două zile de dezbateri și discuții cu și despre tineri, pentru tineri. Tinerii din toată țara sunt invitați pe 5-6 aprilie 2024 în Capitala Tineretului din România! În paralel cu aceste activități, CTR și FJT PH urmăresc să contribuie la dezvoltarea infrastructurii pentru tineret a orașului gazdă al Festivalului Democrației și, cu finanțarea și sprijinul Băncii Comerciale Române, și-au propus să transforme în realitate ideile tinerilor pentru municipiul Ploiești.

Mesajul organizatorilor către tineri: Vrei să încerci ceva diferit? Lasă-ți amprenta asupra orașului, acceptă provocarea BCR, participă la Maratonul de dezvoltare locală și colaborează cu participanți din toată țara pentru a identifica problemele tinerilor din Capitala Tineretului din România - Ploiești! Găsește cele mai bune soluții și BCR se angajează să le finanțeze. Dacă ești din Ploiești, ajută-ți echipa, folosindu-te de experiența și cunoștințele tale. Dacă vii din alt oraș, vino cu o perspectivă nouă și modele de bună practică din țară.

Pe parcursul Festivalului Democrației, o echipă de mentori va sprijini participanții în a contura soluțiile și le va oferi expertiză în prezentarea acestora. Înscrierile la eveniment se fac accesând următorul formular: https://forms.gle/YZquLMgRD3s1Uz6fA.

Patru jurați vor da ocazia tinerilor participanți să-și pună proiectul în valoare și, pentru că democrația ne aduce împreună la Ploiești, fiecare participant la eveniment va contribui la desemnarea câștigătorilor. După finalizarea concursului, echipa Consiliului Tineretului din România va sprijini implementarea soluțiilor aduse de tineri în cadrul evenimentului.

Pentru mai multe informații vă invităm să urmăriți pagina Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024.

Nicoleta Iliescu – Coordonator PR și Comunicare Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Program Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *