4.16.2024

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Compania Națională de Investiții, a demarat execuția lucrărilor pentru construirea sălii de educație fizică școlară la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu”

 

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Compania Națională de Investiții, a demarat execuția lucrărilor pentru construirea sălii de educație fizică școlară la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu”, din strada Rudului nr.24.
Reamintim că, municipalitatea ploieșteană a depus la Compania Naţională de Investiții "C.N.I."-S.A solicitare pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul "Săli de Sport" a obiectivului de investiție Construire sală de sport la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu”. Obiectivul a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului ,,Săli de sport”, aprobat prin Ordin M.D.R.A.P. 
Autoritatea de implementare a acestui proiect investițional este Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Naţională de Investiții „C.N.I.”- S.A.
Durata de execuție a investiției este de 6 luni, iar valoarea totală a acestui proiect este de aproximativ 2,2 milioane lei, inclusiv T.V.A.

Autoritatea publică locală va asigura finanțarea cheltuielilor pentru asigurarea racordurilor la utilități a acestei săli destinate educației fizice, respectiv la energie electrică, apă, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat, etc.

Prin derularea acestui proiect, Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești va beneficia de o sală de sport nouă, ce va fi construită conform standardelor de siguranță și normelor de calitate în vigoare, oferind elevilor condiții optime pentru desfășurarea activităților sportive școlare.

Comunicat:Primăria Mun.Ploiești
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *