4.29.2024

Ready, Set, Hunt! Intra in vanatoarea de comori din Ploiesti Shopping City si castiga premii si distractie in SPOT

 

Gata de experințele primăverii? Ploiești Shopping City dă startul distracției cu „SPOT the adventure”, vânătoarea de comori digitală care aduce prietenii împreună și activează spiritul de aventură.
În perioada 25 aprilie - 4 mai, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să transform sesiunile de shopping în experiențe pline de distracție.
Vânătoare de comori digitală pentru distracția în gașcă
Utilizatorii SPOT accesează secțiunea Treasure Hunt din ecranul principal al aplicației SPOT și se înscriu în campanie. Cu ajutorul indiciilor digitale de la fiecare pas, utilizatorii pot descoperi locul din mall în care se ascund simbolurile The Portal, The Gate, The Bridge, The Clock și The Tower.
Cu fiecare simbol descoperit în mall, utilizatorii scanează codul QR cu aplicația și trec la pasul următor. La finalul traseului, primesc unul dintre premiile garantate.
Premii și surprize pe parcursul căutării
Ploiești Shopping City a pregătit sute de premii garantate, incluzând vouchere cadou Ploiești Shopping City, Meli Melo, MIZAR, Anna Cori, produse de înfrumusețare și îngrijire personală, precum și puncte de loialitate SPOT.
Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *