4.16.2024

Teatrul ”Toma Caragiu„ Ploiești. Program spectacole, 18-21 aprilie 2024

 

𝐋𝐀𝐏𝐓𝐄 – joi, 𝟏𝟖 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, și vineri, 𝟏𝟗 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, ora 𝟏𝟖.𝟑𝟎, 𝐬𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐓𝐨𝐦𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐮”. „Asemenea unui carusel – în care vrem să ne urcăm, dar din care nu vrem să coborâm, pentru că ne pierdem starea de imponderabilitate – scena ne aduce în fața ochilor drame greu de ignorat, oameni cu care empatizăm, dar pe care nu știm cum să-i ajutăm. (...) La final, rămâi impresionat de câtă intensitate au toate cele trei povești, cât de dureroase sunt în fond, dar și de felul cum sunt puse sub semnul unui firesc comun.” (Nona Rapotan, www.bookhub.ro)
Reprezentația din data de 𝟏𝟖 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 face parte din programul Campaniei Naționale „𝐀𝐫𝐭𝐢𝐬̦𝐭𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬̦𝐭𝐢”, proiect inițiat și organizat de 𝐔𝐍𝐈𝐓𝐄𝐑 și ajuns, anul acesta, la cea de-a 𝟐𝟎-𝐚 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐞, încasările urmând să fie donate în scopul sprijinirii artiștilor aflați în situații dificile.
𝐃𝐄𝐒𝐂𝐔𝐑𝐂𝐀̆ 𝐋𝐔𝐌𝐄 – sâmbătă, 𝟐𝟎 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, și duminică, 𝟐𝟏 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, ora 𝟏𝟖.𝟑𝟎, 𝐬𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐓𝐨𝐦𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐮”. O comedie antrenantă, a cărei acțiune se desfășoară în vila pitorească din Poiana Țapului a unui colonel ieșit la pensie, a cărui existență tihnită este brusc tulburată de amenințarea dezvăluirii unei aventuri amoroase. Soarta i-l scoate în cale pe Firfirică, prietenul nedespărțit al fiului său, un tânăr care se implică cu un entuziasm debordant atunci când cineva îi cere sprijinul, iar acțiunile sale impulsive provoacă adesea situații comice. 𝐑𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟐𝟎 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐒𝐨𝐥𝐝 𝐎𝐮𝐭.
𝐃𝐎𝐌𝐍𝐔𝐋 𝐍𝐎𝐒𝐓𝐎𝐂 𝐒̦𝐈 𝐂𝐀𝐁𝐀𝐍𝐀 𝐂𝐀̆𝐑𝐓̦𝐈𝐋𝐎𝐑 – duminică, 𝟐𝟏 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, orele 𝟏𝟎:𝟑𝟎 și 𝟏𝟐:𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐧𝐢𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐨.
Domnul Nostoc și domnișoara Filomene au adus cu ei dintr-o călătorie pe planeta SaturLună niște sâmburi aparte, datorită cărora locuitorii din Orașul Surprizelor vor avea ocazia să descopere cărțile. Totul merge cum nu se poate mai bine, până când își face apariția domnul „Zice-da”, un personaj dornic să perturbe armonia. „Domnul Nostoc și cabana cărților”: o pledoarie plină de candoare pentru lectură, transpusă în universul magic al imaginilor create de artistul belgian Armand Richelet Kleinberg și de scenograful Mihai Androne, inspirați de ilustrațiile lui Patrice Seiler, și reunite în montarea regizorului Radu Dinulescu.

Biletele se găsesc la 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐓𝐨𝐦𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐮” 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢, telefon 𝟎𝟐𝟒𝟒.𝟓𝟐𝟐.𝟕𝟕𝟒 sau 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, accesând secțiunea 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *