4.08.2024

Un bărbat a ajuns la spital , după ce a fost bătut de două persoane, într-o benzinărie din Mizil

 

În  weekend, un bărbat a  ajuns la spital, după ce a fost bătut de două persoane, într-o benzinărie din Mizil. 

„La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 01.15, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în incinta unei stații de alimentație cu carburant din oraș. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că între doi bărbați, ambii în vârstă de 39 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în acte de violență, unul dintre bărbați agresându-l cu pumnii în zona capului pe celălalt, în altercație intervenind la scurt timp mai multe persoane. 

Ulterior, victima ar mai fi fost lovită o singură dată în zona feței, de către un tânăr de 23 de ani, rudă cu primul bărbat implicat în altercație, iar în urma loviturii, bărbatul a căzut pe sol. 

Victima a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, la fața locului fiind solicitat un echipaj medical care l-a transportat pe bărbat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate. 

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de cei doi bănuiți de 23 și 39 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, la acest moment aflându-se sub măsura controlului judiciar. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Sursă:IJP Prahova

Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *