4.09.2024

Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru tâlhărie

 


Luni, 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești, au identificat, depistat și reținut un tânăr cercetat pentru tâlhărie. 
Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 3 aprilie a.c., în timp ce se afla în curta unei unități de învățământ din municipiul Ploiești, un elev de 17 ani ar fi fost abordat de către doi tineri, unul dintre aceștia, un tânăr de 18 ani solicitandu-i să îi spună câți bani are la el, iar întrucât acesta a negat ca ar deține bani, banuitul i-ar fi luat portofelul cu forța, luând 50 de lei din acesta. 
Ulterior, în cursul aceleiași zile, tânărul de 17 ani ar fi fost din nou abordat de cei doi băieți anterior menționați, moment în care, același tânăr l-ar fi deposedat de 100 de lei din portofel, aflându-se în grupul sanitar din incinta unității de învățământ.  
În baza probatoriului administrat, față de tânărul se 18 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *