5.07.2024

Peste 500 de jandarmi ai Grupării Mobile „Matei Basarab“ Ploiești au acționat în patrule sau în colaborare cu efective ale Poliției, în peste 40 de misiuni de asigurare a ordinii publice, la manifestări cu public numeros, derulate în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor pascale, în zona de responsabilitate

 Comunicat de presă 
Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești vă mulțumește pentru modul responsabil în care ați petrecut minivacanța de Paște.
Peste 500 de jandarmi ai Grupării Mobile „Matei Basarab“ Ploiești au acționat în patrule sau în colaborare cu efective ale Poliției, în peste 40 de misiuni de asigurare a ordinii publice, la manifestări cu public numeros, derulate în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor pascale, în zona de responsabilitate. Cele mai multe dintre activitățile executate au fost la manifestările cu caracter religios, la mănăstirile Ghighiu, Turnu și biserica din Corlătești (județul Prahova), la mănăstirile Țigănești, Căldărușani și Snagov (județul Ilfov), la Arhiepiscopia Buzău, la mănăstirile Bîldana, Dealu, Viforâta, Stejari și biserica Buna Vestire din Mavrodin (județul Dâmbovița), dar și pe raza localităților Bolintin Vale și Mihăilești (județul Giurgiu).
De asemenea, efectivele Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești au asigurat ordinea publică la meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiești și Oțelul Galați, eveniment încheiat fără incidente.  
În perioada de referință, efectivele Jandarmeriei mobile Ploiești au fost prezente la peste 20 de intervenții atât în Prahova, cât și în celelelate județe din zona de responsabilitate, cele mai multe fiind în sprijinul altor instituții cu atribuții în domeniul menținerii și asigurării ordinii publice. 
Totodată, au fost legitimate 47 de persoane prin aplicația e-DAC.
Acțiunile jandarmilor Grupării Mobile Ploiești, din toată această perioadă, au avut un caracter preponderent preventiv și au vizat asigurarea unui climat civilizat, necesar desfăşurării evenimentelor organizate la nivelul localităților.
Vă mulțumim pentru modul responsabil în care ați ales să petreceți aceste zile libere și vă asigurăm de toată colaborarea noastră, pentru siguranța dumneavoastră, și în perioada următoare. 
Nu uitați, dacă sunteți în pericol sau sunteți martorii unui eveniment nedorit, nu ezitați să apelați la forțele de ordine din apropierea dumneavoastră, să sunați la dispeceratul unității, la numărul de telefon 0244.434.594, iar în cazul unor urgențe să apelați numărul unic 112.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *