5.08.2024

SPECTACOLELE TEATRULUI ”TOMA CARAGIU” PLOIEȘTI IN PERIOADA 7-12 MAI 2024

 

Într-o săptămână a luminii și a speranței, vă propunem să regăsim împreună cu aceste atribute prin spectacolul programat al Teatrului „Toma Caragiu”.

ACASĂ LA TATA – sâmbătă, 11 mai, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”

Un tânăr scriitor care se află în mijlocul unei crize existențiale, se întoarce în satul natal unde speră să descopere mediul propice pentru a reflecta la cele mai bune decizii pe care ar trebui să le adopte pentru viitorul său. Spectacolul „Acasă la tată” propune o analiză psihologică profundă a naturii umane și explorează teme complexe ce caracterizează relațiile interpersonale, de la invidie și gelozie, până la nevoia de a impresiona și frica de responsabilitate.

AVARUL – duminică, 12 mai, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”

O perspectivă modernă a clasicei comedii scrise de Molière, ce aduce în prim-plan aspecte caracteristice ale societăților contemporane, precum obsesia materialismului și diferența față de ceilalți. În contextul actual, în care se preocupă pentru bani și acumularea de bunuri sunt adesea puse înaintea valorilor, sentimentelor și a legăturilor dintre oameni, adaptarea satirică a regizorului Cristi Juncu oferă publicului oportunitatea de a reflecta asupra proprietăților umanități. Această reprezentare este Sold Out.

CARMILHAN – CORABIA FANTOMĂ – duminică, 12 mai, ora 12:00, sala Teatrului de Animație Imaginario

Inspirat dintr-o legendă scoțiană, spectacolul vorbește despre adevărate valori ale vieții: iubire, generozitate, compasiune, prin prisma poveștii a doi frați pescari, Caspar și Will. Aceștia duc o viață liniștită pe o insula izolată din Scoția, până când Will descoperă pe plajă sau bucată de aur, despre care crede că ar putea fi parte a unei comori scufundate. Impulsionat de dorința a dezvălui misterul din spatele comorii, ajunge să transforme căutarea într-o obsesie, care va pune la încercare relația cu fratele său, dar care îl va provoca și să mediteze aspectele complexe ale existenței.

Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *