6.27.2024

Bărbat reținut pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie

 

Polițiștii din cadrul Secției de  Poliție  Rurală  Blejoi au fost sesizați, la data de 26 iunie a.c.,  de către o femeie de 38 de ani, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi oprit autoturismul lângă aceasta, în comuna Târgșoru Vechi și ar fi încercat să vorbească cu ea.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că fostul concubin avea emis ordin de protecție.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei  ca fiind un bărbat de 49 de ani.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Sursă:IJP Prahova

Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *